Η Απόλυτη Κρέμα Ρυτίδων Που Πραγματικά Λειτουργεί

Αυτή είναι μια αρκετά αισιόδοξη δήλωση, έτσι δεν είναι; 

Αλλά ναι, κατά τη γνώμη μου, αυτή η κρέμα λειτουργεί και όχι δεν είμαι αντιπρόσωπος ή με οποιονδήποτε τρόπο δεσμευμένη με τον κατασκευαστή οικονομικά, αλλά ως σύμβουλος φυσικής κατάστασης και υγείας ψάχνω πάντα ένα «πλεονέκτημα» για να βοηθήσω τους πελάτες μου, και αυτό το προϊόν πληροί αυτά τα κριτήρια.

Τώρα είχα σκεφτεί να γράψω λίγο για τη μόδα και πώς είναι πραγματικά όλα σχετικά με τις «κυρίες», και σωστά έτσι (γιατί είναι ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το τι φορούν τα παιδιά ούτως ή άλλως) αλλά τότε το γνωρίζετε ήδη. Και τότε σκέφτηκα να πω κάτι για το πώς η μόδα είναι πραγματικά για την καταλληλότητα. πώς είναι καλύτερο να ντύσεις με στυλ κατάλληλο για την προσωπική σου ατομικότητα; και μην ξεχνάτε ότι πρόκειται να προβάλλετε πολύ περισσότερο το élan όταν φοράτε κάτι που αισθάνεστε άνετα να φοράτε, όχι κάτι στο οποίο έχετε πιεστεί από κάποια μόδα ή τάση.

Νομίζω ότι ήταν ο Όρσον Γουέλς που είπε, όταν ρωτήθηκε για τη μόδα, “Η μόδα είναι ό, τι τυχαίνει να φοράω εκείνη τη στιγμή”. Και είχε ένα σημείο. Αν το φορούσε, τότε ήταν μοντέρνο!

Άρα πρόκειται για αυτοπεποίθηση και αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που θα μπορούσατε να φοράτε τζιν και μπλουζάκι ανάμεσα σε μια συλλογή από “κοστούμια”, αλλά θα μπορούσατε να αποπνέετε την αλαζονεία της μόδας, υποθέτοντας ότι, δυστυχώς για αυτούς φτωχούς ψυχές, είναι όλα ντυμένα ακατάλληλα, ενώ εσείς με μεγάλη πανοράματα έχετε τα σωστά χρήματα.

Αλλά θέλετε να μάθετε για την κρέμα ρυτίδων, σωστά; 

Φυσικά, και επειδή είμαι λίγο πιο σοβαρός εδώ, μπορώ να πω ότι ειλικρινά πιστεύω ότι αυτή η κρέμα μπορεί να έχει ευεργετικό αποτέλεσμα, είτε μεγάλη είτε μικρή, και πιστεύω πραγματικά ότι λειτουργεί στη μείωση των γραμμών γύρω από τα μάτια, το στόμα και αυτά τα ίχνη το μέτωπο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχεδόν σε ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό και θα πρέπει να έχετε λίγο περισσότερο “άνθιση στο τριαντάφυλλο” όλο το γύρο.

Έτσι, όπως είπα, δεν είμαι αντιπρόσωπος ή με οποιονδήποτε τρόπο συνδεδεμένος με τον κατασκευαστή, ούτε λαμβάνω προμήθειες ή κάτι τέτοιο, απλώς ήθελα να σας δώσω “τη λήψη μου” σε ένα προϊόν που πιστεύω ότι μπορεί να είναι μια ώθηση για το προϊόν σας οπλοστάσιο ομορφιάς. 

Υπάρχουν τόσες πολλές καλλυντικές κρέμες σε μικροσκοπικά βάζα που αποσκοπούν να σβήσουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αλλά πιστεύω, από όλα αυτά, αυτό είναι το καλύτερο στοίχημά σας για κάποια πραγματικά αισθητά αποτελέσματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο