Η Φυσική Προγεστερόνη Και Το Οιστρογόνο Ως Εναλλακτική Λύση Στην HRT

Ένα άρθρο του Associated Press στις 30 Δεκεμβρίου 2003 ανέφερε ότι περίπου το ένα τέταρτο των γυναικών που σταμάτησαν να λαμβάνουν θεραπεία αντικατάστασης ορμονών λόγω των κινδύνων που καταλήγουν να επανέλθουν σε HRT λόγω της δυστυχίας της εμμηνόπαυσης.

Αυτό το άρθρο επαληθεύει αυτό που λέμε καθ ‘όλη τη διάρκεια. “Καμία θεραπεία ΔΕΝ είναι επιλογή.” Οι γυναίκες χρειάζονται εναλλακτική θεραπεία έναντι της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών. Διαφορετικά, η ζωή τους μπορεί να είναι πολύ άθλια.

Σχεδόν καθημερινά λαμβάνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια τηλεφωνική κλήση ή μια ανάρτηση φόρουμ από μια τρελή, κατάθλιψη, στέρηση ύπνου ή / και υπερβολικά θερμαινόμενη γυναίκα σε μια απεγνωσμένη αναζήτηση για κάτι – οτιδήποτε – που θα θέσει τα φρένα στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης χωρίς τη χρήση συνθετικών θεραπεία αντικατάστασης ορμονών.

Δεν υποστηρίζουμε μόνο την απομάκρυνση από τη θεραπεία αντικατάστασης συνθετικών ορμονών, αλλά υποστηρίζουμε την εύρεση υγιών, αποτελεσματικών εναλλακτικών θεραπευτικών επιλογών σε σχέση με τη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών. 

Υποστηρίζουμε την ισορροπία των ορμονών σας χρησιμοποιώντας τη διατροφική υποστήριξη που δημιουργεί οιστρογόνα και τη θεραπεία με κρέμα προγεστερόνης ως εναλλακτική λύση για τη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών. 

Σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο παρέχουμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τη διακοπή της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών χωρίς να κάνουμε τη ζωή σας άθλια. Αυτό το σχέδιο όπως περιγράφεται είναι σχεδόν άψογο. Φυσικά, θα πρέπει να συζητήσετε εναλλακτικές λύσεις φαρμάκων με τον τακτικό σας γιατρό.

Καθώς μια γυναίκα μεγαλώνει, η μείωση της γονιμότητας είναι αναπόφευκτη. Είναι μια διαδικασία που αρχίζει να συμβαίνει περίπου στην ηλικία των 30 ετών και γίνεται πιο εμφανής μέχρι τα 40 περίπου. Οι γυναίκες μπορεί να έχουν πρόβλημα να συλλάβουν ή να ολοκληρώσουν μια πλήρη εγκυμοσύνη ή να καταλήξουν με δίδυμα ή τρίδυμα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητα, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο – δεν είναι μόνο αυτό που κάνετε όταν είστε στα 20 και στα 30 σας που θα επηρεάσει τις πιθανότητές σας να συλλάβετε αργότερα.

Τον πρώτο μήνα θα αρχίσετε να απομακρύνετε αργά τον εαυτό σας από συνθετικές ορμόνες ενώ εισάγετε αντικαταστάσεις θεραπείας αντικατάστασης ορμονών. Ο σκοπός της αργής μείωσης της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών είναι διπλάσιος. 

  • Πρώτον, μπορείτε να αποφύγετε την απόσυρση ακολουθώντας την αργή προσέγγιση. 
  • Δεύτερον, ο αργός απογαλακτισμός από τη θεραπεία αντικατάστασης ορμονών παρέχει τον απαραίτητο χρόνο για να αναλάβουν οι εναλλακτικές λύσεις. 

Χρειάζεται συνήθως ένας ή δύο μήνες για να λειτουργούν σταθερά τα φυσικά εναλλακτικά στοιχεία στο σώμα σας. Κάτω από το ακόλουθο πρόγραμμα είναι μια περιγραφή κάθε προϊόντος που αναφέρεται:

Μήνας 1:
  • Μειώστε τη δόση της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών κατά το ήμισυ. Μπορείτε να το κάνετε ζητώντας μια νέα συνταγή από τον γιατρό σας ή κόβοντας φυσικά τα χάπια στο μισό.
  • Αρχίστε να χρησιμοποιείτε μια οργανική, φυσική, κρέμα προγεστερόνης USP, όπως η κρέμα προγεστερόνης Return to Eden.
  • Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν διατροφής για την εμμηνόπαυση όπως το Preserve.
Μήνας 2:
  • Μειώστε ξανά τη δόση της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών κατά το ήμισυ. Και πάλι, μπορείτε είτε να ζητήσετε μια νέα συνταγή είτε να κόψετε τα χάπια στα μισά σας.
  • Συνεχίστε το νέο σας καθεστώς διατροφικών προϊόντων εμμηνόπαυσης και κρέμα προγεστερόνης.

Μήνας 3:

  • Μειώστε ξανά τη δόση της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών κατά το ήμισυ ή σταματήστε εντελώς.
  • Συνεχίστε να παίρνετε εμμηνόπαυση προϊόντα διατροφής και φυσική κρέμα προγεστερόνης.

Μήνας 4:

  • Εάν εξακολουθείτε να εμφανίζετε συμπτώματα εμμηνόπαυσης, αρχίστε να παίρνετε την κρέμα οιστρογόνων Return to Eden. Παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες διαπιστώνουν ότι τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης αντιμετωπίζονται επαρκώς με κρέμα προγεστερόνης και διατροφική υποστήριξη, αυτή η επιλογή συνήθως εξαλείφει τα υπόλοιπα συμπτώματα εμμηνόπαυσης σε γυναίκες που χρειάζονται συμπληρωματικά οιστρογόνα. Η χρήση μιας φυσικής κρέμας οιστρογόνων, όπως η κρέμα Return to Eden’s Triest, είναι ασφαλής και αποτελεσματική, επειδή το οιστρογόνο είναι βιοπροσδιορισμό με αυτό που παράγει φυσικά το σώμα μιας γυναίκας. Θα χρησιμοποιήσετε το οιστρογόνο παράλληλα με την προγεστερόνη για ισορροπία και για να αποφύγετε την κυριαρχία των οιστρογόνων.

Για μια αναλυτική εικόνα των πλεονεκτημάτων της φυσικής προγεστερόνης, διαβάστε “Τι δεν μπορεί να σας πει ο γιατρός σας για την εμμηνόπαυση: Το βιβλίο για την φυσική προγεστερόνη” από τον αείμνηστο John R. Lee, MD, διεθνή αρχή και πρωτοπόρο στη χρήση φυσικής κρέμας προγεστερόνης και ισορροπίας φυσικών ορμονών.

Η διατροφή και η άσκηση διαδραματίζουν επίσης έναν απίστευτο κρίσιμο ρόλο στο πόσο καλά το σώμα σας διανύει τις αλλαγές της εμμηνόπαυσης.

Αφήστε ένα Σχόλιο