Τρια Συμπληρώματα Για Ρύθμιση Βάρους Στην Εμμηνόπαυση

>> ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά για να βρείτε τις πολυάριθμες διαφημίσεις που προωθούν προϊόντα απώλειας βάρους πριν την εμμηνόπαυση και εμμηνόπαυση. Αυτά τα εξωχρηματιστηριακά προϊόντα απώλειας βάρους προωθούν το γεγονός ότι μπορούν να καταπολεμήσουν την αύξηση βάρους σε γυναίκες που είναι πριν από την εμμηνόπαυση ή την εμμηνόπαυση. 

Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό βήμα στον κύκλο ζωής μιας γυναίκας, αλλά η συνοδευτική αύξηση βάρους αποτελεί απόλυτη ανησυχία. Πρόσφατες μελέτες διαπίστωσαν ότι για κάθε δύο κιλά βάρους που αποκτήθηκαν κατά την εμμηνόπαυση, ο κίνδυνος υψηλής αρτηριακής πίεσης αυξάνεται έως και πέντε τοις εκατό.

–> Διαβάστε επίσης για την εμμηνόπαυση και το sex με τη βοήθεια του Rhino Gold Gel!

Ρύθμιση Βάρους Στην Εμμηνόπαυση

Η αύξηση του βάρους της εμμηνόπαυσης αυξάνει επίσης τον κίνδυνο διαβήτη, καρδιακών παθήσεων και έχει συνδεθεί έντονα με την αυξημένη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού και άλλων καρκίνων που σχετίζονται με την ορμόνη μετά την εμμηνόπαυση. 

Πριν κάνει γίνει γνωστό Menstrual Cup, αυτές οι ανησυχίες για την υγειονομική περίθαλψη οδήγησαν στη σύλληψη συγκεκριμένων προϊόντων που στοχεύουν στην αύξηση βάρους της εμμηνόπαυσης.

Estrin D

Το Estrin-D, ένα από τα νεότερα προϊόντα απώλειας βάρους στην αγορά, αποτελείται από ένα βαρύ μείγμα διεγερτικών με βάση την ξανθίνη (καφεΐνη) όπως, yerba matte, καφεΐνη, γκουαράνα και μια συλλογή από φυτικά συστατικά όπως:

 • damiana
 • τζίντζερ
 • DHEA
 • σχισάνδρα
 • scutellaria και
 • θιβετιανό τζίνσενγκ. 

Όλα αυτά τα συστατικά προορίζονται να βοηθήσουν στον περιορισμό της όρεξης, να παρέχουν μια αίσθηση πληρότητας, να περιέχουν ορμονικές μεταβολές και να αυξήσουν τον μεταβολικό ρυθμό ανάπαυσης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς την ποιότητα των συστατικών του προϊόντος. 

Ωστόσο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει σημαντική ποσότητα διεγερτικών με βάση την καφεΐνη στο προϊόν. Για πολλούς ανθρώπους, η κατανάλωση υψηλών ποσοτήτων καφεΐνης μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένο καρδιακό ρυθμό, αυξημένη αρτηριακή πίεση, νευρικότητα, εφίδρωση μεταξύ άλλων συμπτωμάτων. Αυτό είναι ένα προφανές μειονέκτημα με προϊόντα με βάση την καφεΐνη.

Το Estrin D (TM), ενώ είναι ένα ποιοτικό θερμογόνο προϊόν απώλειας βάρους, μπορεί να μην είναι το σωστό προϊόν εάν αντιμετωπίζετε εμμηνόπαυση αύξηση βάρους. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εμμηνόπαυση θα πρέπει να μειώσουν την πρόσληψη καφεΐνης για να ανακουφίσουν τα κοινά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. 

Σύμφωνα με πολλούς γιατρούς που ειδικεύονται στη θεραπεία της εμμηνόπαυσης, τα αυξημένα επίπεδα καφεΐνης μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα όπως εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις και αϋπνία. Η καφεΐνη μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης που επηρεάζει πολλές γυναίκες της εμμηνόπαυσης.

Zalestra

Το Zalestra, ένα άλλο εμπορικά δημοφιλές προϊόν απώλειας βάρους στην εμμηνόπαυση, παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση ζητημάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση. 

Τα συστατικά που περιέχονται στο σκεύασμα Zalestra (TM), περιλαμβάνουν:

 • μαύρο cohosh
 • εκχύλισμα μέγας σόγιας
 • DHEA
 • Indole 3 Carbinol
 • έλαιο μποράγκο και
 • εκχύλισμα φρούτων vitex. 

Αυτά τα συστατικά προορίζονται για την ανακούφιση των αρνητικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση παρέχοντας ταυτόχρονα τις απαραίτητες προστατευτικές ιδιότητες για τις γυναίκες σε αυτό το στάδιο της ζωής. 

Η προσέγγιση της Zalestra (TM) για την απώλεια βάρους βασίζεται σε μια τρισδιάστατη προσέγγιση – αυξημένη θερμογόνο έξοδο, υποστήριξη θυρεοειδούς και καταστολή όρεξης. Το Zalestra (TM) θα αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας χωρίς να παράγει αρνητικά αποτελέσματα που σχετίζονται με προϊόντα που βασίζονται σε διεγερτικά καφεΐνης.

Estrolean

Το Estrolean , ήταν ένα από τα πρώτα προϊόντα απώλειας βάρους στην εμμηνόπαυση στην αγορά. Η φόρμουλα του είναι κάπως χρονολογημένη αλλά εξακολουθεί να περιέχει συστατικά που έχουν αποδειχθεί ευεργετικά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης. Όπως το Zalestra (TM), η φόρμουλα EstroLean (TM) δεν περιέχει συστατικά με ισχυρά διεγερτικά. 

Το Estrolean (TM) αντιμετωπίζει την απώλεια βάρους με σχετικά μικρή ποσότητα θερμογόνων ιδιοτήτων και συστατικών που υποστηρίζουν την απελευθέρωση λιπαρών οξέων από λιπώδη κύτταρα. Το Estrolean (TM) περιέχει επίσης φυσικά οιστρογόνα που αντιμετωπίζει την ορμονική ανισορροπία που ευθύνεται για συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση και την αύξηση βάρους.

Συνολικά, πολλά από τα συστατικά που περιέχονται σε αυτούς τους τύπους μπορεί να είναι ευεργετικά για την ελαχιστοποίηση των δυσάρεστων συμπτωμάτων, όπως αύξηση βάρους, εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις και μεταβολές της διάθεσης, που σχετίζονται με τη φυσική εξέλιξη του κύκλου ζωής μιας γυναίκας. 

Τα συστατικά χαλάρωσης της εμμηνόπαυσης, καθώς και τα ορμονικά υποστηρικτικά θρεπτικά συστατικά μπορούν να συνδυαστούν με τυπικά συστατικά απώλειας βάρους που παράγουν ευεργετικά αποτελέσματα τόσο της απώλειας βάρους όσο και της ανακούφισης των συμπτωμάτων.

Πρέπει να θυμόμαστε όταν εξετάζουμε αυτούς τους τύπους, η ορμονική ανισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο στην εξίσωση αύξησης βάρους. Το Estrin D (TM) στοχεύει κυρίως το σύμπτωμα της αύξησης βάρους της εμμηνόπαυσης μόνο. Το EstroLean (TM) στοχεύει κυρίως συμπτώματα που σχετίζονται με ορμονικές ανισορροπίες, όπως εξάψεις και νυχτερινές εφιδρώσεις, ενώ είναι ένα προϊόν ήπιας απώλειας βάρους. 

Το Zalestra (TM), είναι μια πιο περιεκτική σύνθεση που δεν αφορά μόνο την αύξηση βάρους, αλλά και τα συμπτώματα που σχετίζονται με ορμονικές ανισορροπίες, όπως εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις και αλλαγές στη διάθεση, που παρατηρούνται στην εμμηνόπαυση. 

Ωστόσο, αυτά τα προϊόντα αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή για γυναίκες που αντιμετωπίζουν αύξηση βάρους ή άλλα αρνητικά συμπτώματα που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση.

Αφήστε ένα Σχόλιο